Mariam El Guenaien

“Hallo en Namasté! Laat ik even mezelf voorstellen. 

 

Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit maar ik woon al vele jaren in België. Ik heb in Gent mijn eigen yogastudio en praktijk in creatieve therapie.  Ik ben experte in lichaamsvoeling, ademtherapie en gespecialiseerd in traumaverwerking. 

Als kind ervaarde ik zowel fysieke als geestelijke trauma’s die ik pas op latere leeftijd kon erkennen, verwerken en aanvaarden. Ik legde deze weg zonder medicatie af, bestudeerde minutieus het lichaam, de geest en de neurologische effecten, en ontwikkelde een persoonlijke technische en spirituele kennis die me bij mijn genezingsproces hielp.


Dat deed en kon ik niet alleen. Ik volgde opleidingen en omringde me met andere healers. De weg was lang en zwaar, maar op het einde van de rit heel belonend. Als overlever sta ik ondertussen mentaal en fysiek sterk in mijn schoenen. 

 

Belangrijke opleidingen hierbij waren:

 

  • Pralayayoga, ontwikkeld door Robert Boustany, vergrootte mijn anatomische en technische kennis. Via pralayayoga breng ik beginnende yogini’s naar diepere meditaties en een gevorderd niveau van zelfontplooiing.

  • Dankzij fasciatherapie leerde ik nog meer over de anatomische en fysieke uitdagingen van het lichaam en hoe je de innerlijke blokkades flexibeler kan maken. Hoe je van een zwak lichaam een sterk lichaam kan maken

  • Door de opleiding creatieve therapie kan ik technieken aanreiken die ongewenste en onverwerkte emoties kunnen kanaliseren, aangepast aan de graad van trauma en leeftijd of behoeftes.
    Wil je meer ontdekken op het gebied van creatieve therapie, dan mag je een compleet verhaal verwachten, van oefening, tot materiaal, van boodschappenlijst, tot werkvorm en uitgewerkte les met bijbehorende afspeellijst.

  • Arunayoga, ontwikkeld door Nicki Forman hielp mij om de kennis en de helende kracht vol zelfvertrouwen om te zetten en mij nog meer te verdiepen in ‘Healing, KundaliniYoga, Mantras, lichaamswerk en Yogafilosofie.

 

In 2010 besloot ik dat ik deze hervonden kracht via yoga en creatieve therapie aan cliënten en mensen wou doorgeven omdat deze nieuwe vrijheid te groot en te mooi is om niet te delen. 
Ik richtte een yogaschool en een eigen praktijk op, maar organiseerde ook kinderyoga-kampjes waar ieders eigen talent en creativiteit aangemoedigd werden. Hiervoor volgde ik een kinderyogaopleiding, aangevuld met een Sun Child kundaliniopleiding. Het doel is om de spirituele ontwikkeling op jonge leeftijd te stimuleren. 


Ik begeleid mijn yogini’s en cliënten op een persoonlijke maar professionele manier. Ik geef veel van mezelf, durf me kwetsbaar opstellen om cliënten op die manier mee te nemen in mijn expertise, maar ik tracht ook duidelijk te maken dat iedereen zelfverantwoordelijk is voor zijn of haar genezing.  Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen ‘formule’ tot zelfontplooiing die hij of zij onder mijn begeleiding zal vinden. 
Mijn lat ligt hoog, maar ik volg altijd het pad van empathie en mededogen. 

 

Alles wat ik leer geef ik hierbij door, ook in mijn opleidingen die door de jaren heen steeds uitgebreider werden.

 

En toen kregen we met een wereldwijde pandemie te maken. Ik hakte de knoop door en investeerde in professioneel materiaal en een website om mijn cliënten een weg door die donkere periode te bieden.

 

Maar in deze periode nam ik zelf ook de tijd om mijn levenswerk uit te werken, om alles wat tot dit punt geleid heeft in een krachtige opleiding te gieten die voor iedereen kan werken: YTB®

 

En ik ben klaar en trots om deze opleiding met jullie te delen: YTB®

Yoga. Therapy. Breathing.

 

Let the magic happen and join me on the mat!”

Namasté, Mariam

​Hoofdzetel: MAF VZW

Sint-Pietersaalststraat 107

9000 Gent

Ondernemingsnr. 0661877520

KBC Rekeningnummer BE25 7360 3028 5282

Voorzitter: Mariam El Guenaien

Vragen? Bel of mail gerust.

Tel: +32 (0)470 79 73 40

mariam@mafspirit.com I www.mafspirit.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

​Hoofdzetel MAF Spirit BV.

Sint-Pietersaalststraat 107

9000 Gent

BE 0476 950 582

KBC Rekeningnummer BE72 4741 1500 1116

Zaakvoerder: Mariam El Guenaien

© 2020 by  Mariam El Guenaien